Хотел Polihrono Beach 3*

Хотелот е на самата плажа

7 Ноќевања со појадок

Термини преку целото лето

Можност за плаќање на 12 рати без кредитна картичка 

www.polychrono-beach-hotel.gr 

 

ПРАЗНИЧНА ВИКЕНД ПОНУДА
28.08-30.08
ГРАНД ВИКТОРИЈА - ХАНИОТИ
ГРАНДОТЕЛ - ХАНИОТИ

Резервација за Хотел Гранд Викторија - Ханиоти

Во Забелешка наведете ги точните датуми на раѓање на децата до 11.99 години возраст

Ф О Т О Г Р А Ф И И

 

 

 

Joomla templates by Joomlashine